Mosella Rebecca

Sinds juli 2018 is onze dochter Rebecca Mosella (wijnkoningin) van Kröv en vertegenwoordigd ons wijndorp op vele verschillende evenementen in en rond Kröv tezamen met haar wijnprinses Sarah.

Lieve gasten, lieve wijnliefhebbers!

Ik verheug me zeer u hier in wijngoed Hahn begroeten te mogen.

Al als klein meisje wilde ik altijd al Mosella van Kröv zijn. En deze wens heeft zich in juli 2018 eindelijk vervuld. Vanaf die tijd ben ik samen met mijn wijnprinses Sarah in Kröv en de buurgemeenten onderweg om onze wijn en ons dorp te representeren. Mij doet dit ambt heel veel plezier, want met wijn ben ik opgegroeid en wijn vertegenwoordigd voor mij een bijzondere hartstocht. Bijzonder veel plezier doet het me met u lieve gasten, onze wijnen naderbij te brengen en u eveneens hier voor te enthousiasmeren.

Geniet u derhalve toch uw vakantie hier bij ons aan de Moezel en proost u samen met mij, bij ons in de wijnkelder, of op een van de vele wijnfeesten, met een goed glas wijn.

Want:

"Er zijn drie dingen waaruit de wijn bestaat,
de aarde, de wijnstok, de zonneschijn
maar als er niet het werk van de wijnboer was,
dan zou de mooiste kop leeg blijven."

Precies daardoor geeft het me s’avonds veel plezier na de werkzaamheden in de wijnberg, wijnkelder of in onze Strausswirtschaft, te genieten van een goed glas wijn.

Op uw gezondheid!

Uw Mosella Rebecca