Beste gast en wijnliefhebber!

Van harte welkom in ons familiewijngoed Hahn.

Wij werken daar waar andere mensen hun vakantie doorbrengen! Te midden van het eenmalige natuurlandschap Moezel in de wondermooie plaats Kröv zijn we thuis. Hier bewerken we 3 hectare wijnoppervlakte en dragen er met ons werk toe bij dat het cultuurlandschap behouden blijft.

Onze filosofie is : "wijn weerspiegelt het landschap waarin hij gerijpt is, en de mensen die hem verzorgen". Daarom werken we in harmonie met de natuur en in een beschermde uitbouw van onze wijnen. Ons wijngoed wordt nu al in de 9e generatie door Ute en Alwin gedreven, daadkrachtig ondersteund door moeder Maria en de beide dochters Rebecca en Franziska. Derhalve brengen wij al sinds 250 jaar karaktervolle wijnen voort, die onze gedrevenheid en pure levensvreugde bij elke slok laten voelen. Maar overtuig u zelf en geniet van het een of andere glaasje wijn

Verantwoordelijk met ons milieu om te gaan en ook aan de komende generaties te denken, was ons altijd al zeer belangrijk. De onderscheiding met Fair’n Green, het zegel voor duurzaamheid in de wijnbouw, ondersteund ons in onze houding en spoort ons aan , de duurzaamheid voortdurend te verbeteren. De certificering is over de gehele waardeketen aan het bereiken van richtlijnen binnen de gebieden economie, ecologie en sociologie verbonden. Ons bedrijf is vanaf 2019 met het Fair’n Green predikaat onderscheiden.

Ook werden we in 2019 opgenomen in het Moezelprojekt "Levende landbouwlandschappen - Boeren creëren diversiteit" om specifiek een groen gebied in de wijnstokkenlijn te creëren, zodat een levensonderhoud voor inheemse insecten , reptielen en vogels gevormd en bevorderd wordt.

Bezoek ons wijngoed, proef onze wijnen in de Strausswirtschaft of gun uzelf een paar dagen in onze gezellige en comfortabele logeerkamers of onze exclusieve vakantiewoningen.

Want zo hebt u de beste mogelijkheid om het eenmalige Moezel-landschap te ontdekken en helemaal onbezorgd van de geweldige Moezelwijnen te genieten.

We vullen uw verblijf zo aangenaam en belevenisvol mogelijk in, en verheugen ons u bij ons te kunnen verwelkomen.

Op uw gezondheid!

Uw familie Hahn

Familie Hahn