Beste gast en wijnliefhebber!

Van harte welkom in ons familiewijngoed Hahn.

Wij werken daar waar andere mensen hun vakantie doorbrengen! Te midden van het eenmalige natuurlandschap Moezel in de wondermooie plaats Kröv zijn we thuis. Hier bewerken we 2,5 ha wijnoppervlakte en dragen er met ons werk toe bij dat het cultuurlandschap behouden blijft.

Onze filosofie is : "wijn weerspiegelt het landschap waarin hij gerijpt is, en de mensen die hem verzorgen". Daarom werken we in harmonie met de natuur en in een beschermde uitbouw van onze wijnen. Dit jaar werden we opgenomen in het Moezelproject "Levende landbouwlandschappen - Boeren creëren diversiteit!" om specifiek een groen gebied in de wijnstokkenlijn te creëren, dat een levensonderhoud voor inheemse insecten, reptielen en vogels moet vormen en bevorderen. Ons wijngoed wordt nu al in de 9e generatie door Ute en Alwin gedreven, daadkrachtig ondersteund door moeder Maria en de beide dochters Rebecca en Franziska. Derhalve brengen wij al sinds 250 jaar karaktervolle wijnen voort, die onze gedrevenheid en pure levensvreugde bij elke slok laten voelen. Maar overtuig u zelf en geniet van het een of andere glaasje wijn.

Gun uzelf een kleine time-out en geniet van verkwikkende dagen in onze gezellige en comfortabele logeerkamers of onze exclusieve vakantiewoningen.

Want zo hebt u de beste mogelijkheid om het eenmalige Moezel-landschap te ontdekken en helemaal onbezorgd van de geweldige Moezelwijnen te genieten.

We vullen uw verblijf zo aangenaam en belevenisvol mogelijk in, en verheugen ons u bij ons te kunnen verwelkomen.

Raadpleeg voor meer informatie onze huidige brochure, die u hier kunt downloaden.

Op uw gezondheid!

Uw familie Hahn

Familie Hahn